Why not register?


Post new topic Reply to topic  [ 414 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Next

All times are UTC [ DST ]

Author Message
PostPosted: Sat Feb 13, 2010 5:20 pm  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

The Ancient One
Joined: Sun Feb 23, 2003 10:03 am
Posts: 5034
Location: Norway - Where the polar bears roam the streets
just now I got a 'warning, site has malicious content' type of warning from firefox, that forced me to add an exception for this site into the settings, just to be able to see it. Does that mean someone has reported it to some RIAA site or something?

_________________
Image

My third film, winner of the Breda 48 hour film project
My first student film


Top
 Profile  
PostPosted: Sat Feb 13, 2010 5:55 pm  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

The Ancient One
Joined: Mon Jan 22, 2007 9:13 pm
Posts: 7514
Mmm, I'm not getting it, and I use FF too.

_________________
Image
THIRD SEAL MEANS FAMINE


Top
 Profile  
PostPosted: Sat Feb 13, 2010 8:43 pm  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

The Devil, Probably
Joined: Fri Jan 06, 2006 1:58 pm
Posts: 1940
Location: Just Follow The Stench
No such thing here either, have you scannnnnnned your HDD?

_________________
Image
"SBiG: Bad Movie Download Central | Home of the ShitBusters" | White Wine FTW


Top
 Profile  
PostPosted: Sat Feb 13, 2010 8:49 pm  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

Site Admin
Joined: Sat Nov 02, 2002 1:35 am
Posts: 19656
Location: En España
John_Doe wrote:
just now I got a 'warning, site has malicious content' type of warning from firefox, that forced me to add an exception for this site into the settings, just to be able to see it. Does that mean someone has reported it to some RIAA site or something?


http://www.dead-donkey.com/modules/news ... php?id=579

_________________
Mouse nipple for the win! Trackpoint or death!
Image


Top
 Profile  
PostPosted: Sat Feb 13, 2010 9:00 pm  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

The Ancient One
Joined: Sun Feb 23, 2003 10:03 am
Posts: 5034
Location: Norway - Where the polar bears roam the streets
ah, ok
that explains it.

_________________
Image

My third film, winner of the Breda 48 hour film project
My first student film


Top
 Profile  
PostPosted: Thu Mar 25, 2010 4:14 pm  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

The Ancient One
Joined: Tue Dec 28, 2004 8:07 pm
Posts: 3849
Location: Always one step behind
Shortypower stats URL has changed. :)


Top
 Profile  
PostPosted: Fri Mar 26, 2010 2:37 am  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

Site Admin
Joined: Sat Nov 02, 2002 1:35 am
Posts: 19656
Location: En España
still working for me

_________________
Mouse nipple for the win! Trackpoint or death!
Image


Top
 Profile  
PostPosted: Mon Jul 26, 2010 10:33 am  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

The Ancient One
Joined: Sat Oct 20, 2007 10:31 am
Posts: 3390
Location: Last house on the Right
The site has been hacked by Turkish people. :(

Image


Top
 Profile  
PostPosted: Mon Jul 26, 2010 3:31 pm  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

Site Admin
Joined: Sat Nov 02, 2002 1:35 am
Posts: 19656
Location: En España
I got caught selling drugs to school children and was sent to a turkish prison.

Seems that someone uploaded a script via images.dead-donkey.com, and then replaced the index.php and index.html's with that message. I'll have to check what damage was done.
Code:
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:06:24 +0200] "GET /uploads/c99.php HTTP/1.1" 302 227
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:33 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=forward HTTP/1.1" 200 128
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:33 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=back HTTP/1.1" 200 128
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:33 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=refresh HTTP/1.1" 200 209
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:33 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=home HTTP/1.1" 200 218
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:33 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=buffer HTTP/1.1" 200 172
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:33 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=search HTTP/1.1" 200 1043
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:33 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=ext_diz HTTP/1.1" 200 1036
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:33 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=ext_lnk HTTP/1.1" 200 581
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:33 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=small_dir HTTP/1.1" 200 173
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:32 +0200] "GET /uploads/c99.php HTTP/1.1" 200 97383
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:33 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=sort_asc HTTP/1.1" 200 94
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:33 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=up HTTP/1.1" 200 208
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:33 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=ext_jpg HTTP/1.1" 200 184
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:33 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=download HTTP/1.1" 200 170
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:33 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=ext_png HTTP/1.1" 200 184
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:33 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=change HTTP/1.1" 200 299
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:33 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=ext_html HTTP/1.1" 200 239
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:33 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=ext_gif HTTP/1.1" 200 184
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:33 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=ext_php HTTP/1.1" 200 88
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:08:33 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=arrow_ltr HTTP/1.1" 200 97
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:12:21 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=ls&d=%2Fhome%2Fwww%2Fsrc%2F&sort=0a HTTP/1.1" 200 19980
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:12:21 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=forward HTTP/1.1" 200 128
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:12:21 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=search HTTP/1.1" 200 1043
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:12:21 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=home HTTP/1.1" 200 218
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:12:21 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=back HTTP/1.1" 200 128
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:12:22 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=up HTTP/1.1" 200 208
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:12:22 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=refresh HTTP/1.1" 200 209
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:12:22 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=buffer HTTP/1.1" 200 172
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:12:22 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=sort_asc HTTP/1.1" 200 94
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:12:22 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=small_dir HTTP/1.1" 200 173
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:12:22 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=ext_diz HTTP/1.1" 200 1036
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:12:22 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=ext_lnk HTTP/1.1" 200 581
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:12:22 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=ext_html HTTP/1.1" 200 239
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:12:22 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=ext_php HTTP/1.1" 200 88
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:12:22 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=download HTTP/1.1" 200 170
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:12:22 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=arrow_ltr HTTP/1.1" 200 97
81.214.245.23 - - [26/Jul/2010:11:12:22 +0200] "GET /uploads/c99.php?act=img&img=change HTTP/1.1" 200 299


I suggest any site owners out there to check for that ip.

_________________
Mouse nipple for the win! Trackpoint or death!
Image


Top
 Profile  
PostPosted: Mon Jul 26, 2010 7:00 pm  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

Site Admin
Joined: Sat Nov 02, 2002 1:35 am
Posts: 19656
Location: En España
Checked the rest of the sites and although there's various attempts all are blocked:

Code:
ns2.jhanna.net - - [26/Jul/2010:17:27:15 +0200] "GET /error.php?id=404 HTTP/1.1" 200 502
ns2.jhanna.net - - [26/Jul/2010:17:27:15 +0200] "GET /display.cgi?id=../../../../../../../../../../../../../../../proc/self/environ%00 HTTP/1.1" 302 227
ns2.jhanna.net - - [26/Jul/2010:17:27:15 +0200] "GET /error.php?id=404 HTTP/1.1" 200 502
ns2.jhanna.net - - [26/Jul/2010:17:27:16 +0200] "GET /modules/news/display.cgi?id=../../../../../../../../../../../../../../../proc/self/environ%00 HTTP/1.1" 302 227
ns2.jhanna.net - - [26/Jul/2010:17:27:16 +0200] "GET /error.php?id=404 HTTP/1.1" 200 502
rs10.justhost.com - - [26/Jul/2010:17:17:33 +0200] "GET /display.cgi?id=%7Cid%7C HTTP/1.1" 302 227
rs10.justhost.com - - [26/Jul/2010:17:17:33 +0200] "GET /error.php?id=404 HTTP/1.1" 200 502
rs10.justhost.com - - [26/Jul/2010:17:17:34 +0200] "GET /modules/news/display.cgi?id=%7Cid%7C HTTP/1.1" 302 227
rs10.justhost.com - - [26/Jul/2010:17:17:34 +0200] "GET /error.php?id=404 HTTP/1.1" 200 502
ns2.jhanna.net - - [26/Jul/2010:17:17:58 +0200] "GET /display.cgi?id=../../../../../../../../../../../../../../../proc/self/environ%00 HTTP/1.1" 302 227
ns2.jhanna.net - - [26/Jul/2010:17:17:59 +0200] "GET /error.php?id=404 HTTP/1.1" 200 502
ns2.jhanna.net - - [26/Jul/2010:17:17:59 +0200] "GET /modules/news/display.cgi?id=../../../../../../../../../../../../../../../proc/self/environ%00 HTTP/1.1" 302 227
ns2.jhanna.net - - [26/Jul/2010:17:17:59 +0200] "GET /error.php?id=404 HTTP/1.1" 200 502
rate-limited-proxy-72-14-199-233.google.com - - [26/Jul/2010:17:07:39 +0200] "GET /backend.php HTTP/1.1" 301 247
rate-limited-proxy-72-14-199-233.google.com - - [26/Jul/2010:17:07:41 +0200] "GET /error.php?id=404 HTTP/1.1" 200 502
41.107.6.184 - - [26/Jul/2010:16:24:31 +0200] "GET /function.require-once HTTP/1.1" 302 227
41.107.6.184 - - [26/Jul/2010:16:24:32 +0200] "GET /error.php?id=404 HTTP/1.1" 200 502
41.107.6.184 - - [26/Jul/2010:16:24:37 +0200] "GET /function.require-once HTTP/1.1" 302 227
41.107.6.184 - - [26/Jul/2010:16:24:37 +0200] "GET /error.php?id=404 HTTP/1.1" 200 502


Will investigate further and then probably bring scifi back online

_________________
Mouse nipple for the win! Trackpoint or death!
Image


Top
 Profile  
PostPosted: Mon Jul 26, 2010 10:02 pm  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

Site Admin
Joined: Sat Nov 02, 2002 1:35 am
Posts: 19656
Location: En España
Okay, so it only hit one user too, the other landing page/site did not have its index.php replaced and as far as i can see there has been no transfer above a couple of hundred kb; which means no db dump. Still checking logs but I'm pretty sure it was a crappy image uploading script that did it.

I'm going to move that stuff off server.

_________________
Mouse nipple for the win! Trackpoint or death!
Image


Top
 Profile  
PostPosted: Sun Aug 08, 2010 2:48 pm  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

The Ancient One
Joined: Mon Jan 22, 2007 9:13 pm
Posts: 7514
I have the posting more than a few words problem again. Whenever I write a short review for movies you watched today (I admit the first post since I came back is rather lengthy) it takes ages to load. When I open a new window, it is already posted while in my first window it is still loading.

_________________
Image
THIRD SEAL MEANS FAMINE


Top
 Profile  
PostPosted: Mon Aug 09, 2010 5:24 pm  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

The Ancient One
Joined: Sun Feb 23, 2003 10:03 am
Posts: 5034
Location: Norway - Where the polar bears roam the streets
hey spud.
As far as I can find, this has not been addressed yet, but when I do a forum search for: "Ferocious Female Freedom Fighters" I get a:
"Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/www/src/forum.dead-donkey.com/includes/utf/utf_tools.php on line 610"

I tried to search for the word "test" and it works fine. Other words also seem to work fine, but the word "Freedom" seems to cause problems for some reason.

_________________
Image

My third film, winner of the Breda 48 hour film project
My first student film


Top
 Profile  
PostPosted: Mon Aug 09, 2010 7:38 pm  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

Site Admin
Joined: Sat Nov 02, 2002 1:35 am
Posts: 19656
Location: En España
thanks guy, let me take a look see. Its usually we've run out of ram.

_________________
Mouse nipple for the win! Trackpoint or death!
Image


Top
 Profile  
PostPosted: Sat Aug 14, 2010 3:33 am  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

The Ancient One
Joined: Fri Jan 19, 2007 2:49 am
Posts: 2624
Location: Chernobyl
John_Doe wrote:
"Ferocious Female Freedom Fighters"


I have the first one, cant remember much about it as I've had no time to watch it.. but I dont have the elusive 2nd one.

_________________
Image


Top
 Profile  
PostPosted: Sat Aug 14, 2010 3:11 pm  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

Site Admin
Joined: Sat Nov 02, 2002 1:35 am
Posts: 19656
Location: En España
the maximum execution issue get fixed? it was swapping like a fucker so had to reboot.

_________________
Mouse nipple for the win! Trackpoint or death!
Image


Top
 Profile  
PostPosted: Fri Jan 21, 2011 4:14 pm  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

The Devil, Probably
Joined: Fri Jan 06, 2006 1:58 pm
Posts: 1940
Location: Just Follow The Stench
I just tried to login while my username and password we're already entered. I then got the following notice:
Quote:
You exceeded the maximum allowed number of login attempts. In addition to your username and password you now also have to solve the CAPTCHA below.


I am sure I only tried to login once, some flaw at the login or maybe someone trying to login under my account?

_________________
Image
"SBiG: Bad Movie Download Central | Home of the ShitBusters" | White Wine FTW


Top
 Profile  
PostPosted: Fri Jan 21, 2011 4:16 pm  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

The Ancient One
Joined: Mon Jan 22, 2007 9:13 pm
Posts: 7514
Login bugs me too. I log in correctly at the bottom of the forum index and I get redirected to the loginscreen where you only get to see the bars for username and password. The second attempt always works.

_________________
Image
THIRD SEAL MEANS FAMINE


Top
 Profile  
PostPosted: Fri Jan 21, 2011 8:26 pm  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

Site Admin
Joined: Sat Nov 02, 2002 1:35 am
Posts: 19656
Location: En España
I can not reproduce this, i just click either login and it works fine. If i fail to login three times then it says i need to complete captcha? you using a different theme or something?

_________________
Mouse nipple for the win! Trackpoint or death!
Image


Top
 Profile  
PostPosted: Fri Jan 21, 2011 8:40 pm  Post subject: Re: Site issues/bugs
User avatar
Offline

The Ancient One
Joined: Mon Jan 22, 2007 9:13 pm
Posts: 7514
I have the grey/dark grey theme.

_________________
Image
THIRD SEAL MEANS FAMINE


Top
 Profile  
Display posts from previous:  Sort by  

All times are UTC [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 414 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Frontpage / Forums / Scifi


What's blood for, if not for shedding?